Директор Фонда ПИО Младен Милић, на позив начелнице општине Језеро Сњежане Ружичић, боравио је у радној посјети овој општини. Начелница Ружичић, са сарадницима, упознала је директора Фонда са плановима и потенцијалима ове мале општине. На састанку је разговарано о потреби да и у овој општини отпочне са радом пословница Фонда.
“У потпуности сам схватио жељу и потребе грађана Језера да се не излажу додатним трошковима одлазећи у сусједне општине како би ријешили захтјеве и питања која се односе на област пензијског и инвалидског осигурања” – изјавио је директор Милић.
“Располажемо слободним простором који ћемо уступити Фонду ПИО за отварање пословнице. На тај начин грађани Језера ће на једном мјесту моћи да заврше све послове који су у надлежности Фонда ПИО и Завода за запошљавање, а надамо се ускоро и Фонда здравственог осигурања” – додала је начелница Ружичић.

“У наредних петнаестак дана окончаћемо техничке припреме и увезивање пословнице Језеро у интегрисани информациони систем Фонда, чиме ће практично пословница и отпочети са радом, пружајући услуге осигураницима и корисницима права на подручју општине Језеро”- закључио је на крају састанка директор Фонда ПИО Младен Милић.