7. радничке спортске игре запослених у Фонду ПИО Републике Српске одржанe су, традиционално, у ЗТЦ Бања Врућица од 12-14. маја. У 16 спортских дисциплина (7 мушких, 6 женских и 3 мјешовите екипе) и дружењу учествовало је преко 140 радника из Филијала и Централне службе.

Укупни побједник  7. радничких спортских игара  је Централна служба из Бијељине са освојених 169 поена, слиједи Филијала Бијељина 76, ПРЕФ 65, Филијала Бања Лука 52, Филијала Добој 46, Филијала Приједор 37 и Филијала Источно Сарајево са освојених 26 поена.

Такмичари са најбољим резултатима оствареним на 7. радничким спортским играма квалификовали су се за спортске сусрете запослених у органима управе који се одржавају у јуну, под покровитељством Синдиката управе Републике Српске.

Паралелно са овим радничким играма одржани су и 4. заједнички спортско-рекреативни сусрети запослених у  Фонду здравственог осигурања и ПРЕФ-у.

Последњег  такмичарског дана организовано је забавно вече за преко двјесто учесника, који су се одазвали хуманитарној акцији којом приликом су прикупљена новчана средства за помоћ и лијечење нашег радног колеге Миладина Стевановића.