У Бањи Врућици, Теслић од 08-11. јуна одржани су 6. спортско-рекреативни сусрети  Синдиката управе Републике Српске на којима је учествовало 19 екипа, са више од 400 учесника који су се такмичили у више од десет различитих спортских дисциплина, у мушкој и женској конкуренцији.

Укупни побједник 6. спортско-рекреативних сусрета је екипа Градске управе Бања Лука, друго мјесто освојила је екипа Општинскe управe Теслић док је треће мјесто у укупном пласману освојила екипа Фонда за пензијско и инвалидско осигурање  Републике Српске (Фонд).

Мушка екипа Фонда освојила је прво мјесто у куглању и друго мјесто у пливању. Женска екипа Фонда у баскету је заузела друго мјесто, у стоном тенису треће, у пливању четвртo  мјесто, исто као и мушка екипа у стрељаштву.

Признање за фер-плеј припало је екипи Завода за запошљавање Републике Српске.

У ревијалном дијелу такмичења, гдје су се такмичиле само даме, у дисциплини ”трка са куваним јајима” прво мјесто припало је Јелени Арсенић, радници Фонда, која ће за награду  са такмичарском екипом Синдиката управе Републике Српске путовати на предстојеће јубиларне 10. сусрете  синдиката  Југоисточне Европе који се одржавају  у Будви, Црна Гора,  од 21-24. септембра.

У забавној вечери завршног дана 6. спортско-рекреативних сусрета Синдиката управе Републике Српске организована је хуманитарна наградна игра у којој је за лијечење дјечака Марка Нишевића, из Приједора, прикупљено 1.180 КМ.