U Banji Vrućici, Teslić od 08-11. juna održani su 6. sportsko-rekreativni susreti  Sindikata uprave Republike Srpske na kojima je učestvovalo 19 ekipa, sa više od 400 učesnika koji su se takmičili u više od deset različitih sportskih disciplina, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ukupni pobjednik 6. sportsko-rekreativnih susreta je ekipa Gradske uprave Banja Luka, drugo mjesto osvojila je ekipa Opštinske uprave Teslić dok je treće mjesto u ukupnom plasmanu osvojila ekipa Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje  Republike Srpske (Fond).

Muška ekipa Fonda osvojila je prvo mjesto u kuglanju i drugo mjesto u plivanju. Ženska ekipa Fonda u basketu je zauzela drugo mjesto, u stonom tenisu treće, u plivanju četvrto  mjesto, isto kao i muška ekipa u streljaštvu.

Priznanje za fer-plej pripalo je ekipi Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

U revijalnom dijelu takmičenja, gdje su se takmičile samo dame, u disciplini ”trka sa kuvanim jajima” prvo mjesto pripalo je Jeleni Arsenić, radnici Fonda, koja će za nagradu  sa takmičarskom ekipom Sindikata uprave Republike Srpske putovati na predstojeće jubilarne 10. susrete  sindikata  Jugoistočne Evrope koji se održavaju  u Budvi, Crna Gora,  od 21-24. septembra.

U zabavnoj večeri završnog dana 6. sportsko-rekreativnih susreta Sindikata uprave Republike Srpske organizovana je humanitarna nagradna igra u kojoj je za liječenje dječaka Marka Niševića, iz Prijedora, prikupljeno 1.180 KM.