Одржавањем  Свечане сједнице Управног одбора данас је у Бијељини  обиљежен Дан службе и 25 година постојања и рада Фонда за пензијско и инвалидско осигурање Републике Српске.

Била је то прилика за осврт на четврт вијека постојања Фонда и сагледавање остварених резултата рада и пословања у претходној години. Том приликом истакнут је напредак у  рјешавању захтјева за остваривање права, подизању квалитета пружених услуга и задовољству осигураника и корисника права, смањењу трошкова пословања кроз уштеде на свим нивоима, побољшању структуре корисника права, побољшању старосне и кадровске структуре запослених, наставак и унапређење техничко-технолошког развоја информатичког пословања, те наставка успјешне борбе против корисника права који су у протеклим годинама остварили право на инвалидску пензију мимо позитивних законских прописа.

Круну остварених резултата представља извјештај Главне службе за ревизију јавног сектора за 2016. годину са позитивним мишљењима за финансијско пословање и усклађеност пословања са законским прописима, без иједне дате препоруке.

Директор Младен Милић је поводом Дана службе додијелио захвалницу за постигнуте резултате и допринос у унапређењу рада Фонда, за укупно петнаест радника из свих организационих дијелова. За најбољу филијалу, по основу остварених резултата и примјени Политике интегрисаног система менаџмента, проглашена је, по трећи пут, филијала Требиње.