Фонд ПИО Републике Српске као донацију уручио је једну комплетну рачунарску јединицу са штампачем Удружењу дјеце погинулих бораца ”Насљеђе” Градски одбор Бијељина. Приликом уручења скромне донације предсједник Градског одбора Удружења дјеце  погинулих бораца Бранислав Шушљик захвалио је директору Фонда ПИО Младену Милићу за њих, како је истакнуто, вриједном поклону који ће добро доћи и олакшати рад и функционисање овог Удружења које је у Бијељини формирано прије једну и по годину.

На састанку директора Фонда ПИО Младена Милића са делегацијом Градског одбора Удружења дјеце погинулих бораца, који је претходио уручењу донације, разговарано је и о другим видовима помоћи овом Удружењу посебно при стручном оспособљавању, обављању приправничког стажа и запошљавању дјеце погинулих бораца. Истакнуто је да је у протеклом периоду уз посредовање и помоћ овог Удружења, са садашњих 200 пуноправних чланова, омогућено запошљавање 41 дјетета погинулих бораца.

Такође је разговарано  и о примјени важећих законских рјешења-Закона о правима бораца, војних инвалида и породица погинулих бораца одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, Закона о ПИО и Закона о раду, којима је регулисана ова област  као и о могућностима даљег побољшања системских рјешења којима би се статус дјеце погинулих бораца додатно унаприједио, првенствено у сегменту школовања и запошљавања, гдје би  категорија дјеце погинулих бораца  имала приоритет.