Осми спортски сусрети радника Фонда ПИО Републике Српске и 5. заједнички спортски сусрети са радницима Фонда здравственог осигурања Републике Српске одржани су, од 18-20. маја, у комплексу ЗТЦ Бања Врућица. Преко двјестa учесника оба фонда надметало се у мушкој и женској конкуренцији у стоном тенису, куглању, пливању, стрељаштву, пикаду, шаху и баскету, а одиграна је и ревијална утакмица у фудбалу између два фонда.

Укупни побједник 8. спортских сусрета радника Фонда ПИО Републике Српске је филијала Бања Лука са освојених 125 бодова, друго мјесто филијала Приједор са 80 бодова, треће мјесто филијала  Источно Сарајево, са 65 бодова, док су од четвртог до осмог мјеста пласиране Централна служба, Пензијски резервни фонд и филијале Добој, Бијељина и Требиње, којој је припала и награда за фер-плеј.

Најбоље пласирани такмичари у појединачној и екипној мушкој и женској конкуренцији надметаће се на спортским сусретима радника у јавној управи Републике Српске које се одржава крајем маја и почетком јуна.

Била је ово прилика да се уз спортска надметања учесници  и опусте од свакодневних радних обавеза и друже у заиста предивном амбијенту љепотице ЗТЦ Бање Врућице.