U periodu 17-19. maja 2019. godine, u kompleksu ZTC Banja Vrućica, održani su 9. sportsko-rekreativni susreti radnika Fonda PIO Republike Srpske, Penzijskog rezervnog fonda i 6. zajednički sportski susreti sa radnicima Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske. Sportsko nadmetanje učesnika u muškoj i ženskoj konkurenciji i kombinovano odvijalo se u basketu, odbojci, stonom tenisu, kuglanju, plivanju, streljaštvu, pikadu  i šahu. Stalne i obilne kišne onemogućile su takmičenje u malom fudbalu i košarci-sportskim disciplinama koje se održavaju u vanjskim usovima.

Ukupni pobjednik 9. sportskih susreta radnika Fonda PIO Republike Srpske je filijala Banja Luka sa osvojenih 96 bodova, drugo mjesto filijala Prijedor sa 82 boda i treće mjesto Centralna služba sa 61 bodom, dok su od četvrtog do osmog mjesta plasirani Penzijski rezervni fond i preostale filijale Fonda PIO.

Uz bogat sportski-takmičarski program Banja Vrućica, kao vrstan i gostoljubivi domaćin, obezbijedila je i dobar zabavni program i posjetu okolnom manastiru Liplje.

Najbolje plasirani takmičari u pojedinačnoj i ekipnoj muškoj i ženskoj konkurenciji predstavljaće Fond  PIO Republike Srpske  na 8. sportskim susretima radnika u javnoj upravi Republike Srpske, koji će se u periodu 13-16. juna 2019. godine održati u SRC “GRAD SUNCA” Trebinje, i tako na dostojan način reprezentovati Fond PIO Republike Srpske i Sindikalnu organizaciju Fonda, koja će snositi troškove  boravka učesnika u tom rangu sportskog takmičenja.