У периоду 17-19. маја 2019. године, у комплексу ЗТЦ Бања Врућица, одржани су 9. спортско-рекреативни сусрети радника Фонда ПИО Републике Српске, Пензијског резервног фонда и 6. заједнички спортски сусрети са радницима Фонда здравственог осигурања Републике Српске. Спортско надметање учесника у мушкој и женској конкуренцији и комбиновано одвијало се у баскету, одбојци, стоном тенису, куглању, пливању, стрељаштву, пикаду  и шаху. Сталне и обилне кишне онемогућиле су такмичење у малом фудбалу и кошарци-спортским дисциплинама које се одржавају у вањским усовима.

Укупни побједник 9. спортских сусрета радника Фонда ПИО Републике Српске је филијала Бања Лука са освојених 96 бодова, друго мјесто филијала Приједор са 82 бода и треће мјесто Централна служба са 61 бодом, док су од четвртог до осмог мјеста пласирани Пензијски резервни фонд и преостале филијале Фонда ПИО.

Уз богат спортски-такмичарски програм Бања Врућица, као врстан и гостољубиви домаћин, обезбиједила је и добар забавни програм и посјету околном манастиру Липље.

Најбоље пласирани такмичари у појединачној и екипној мушкој и женској конкуренцији представљаће Фонд  ПИО Републике Српске  на 8. спортским сусретима радника у јавној управи Републике Српске, који ће се у периоду 13-16. јуна 2019. године одржати у СРЦ “ГРАД СУНЦА” Требиње, и тако на достојан начин репрезентовати Фонд ПИО Републике Српске и Синдикалну организацију Фонда, која ће сносити трошкове  боравка учесника у том рангу спортског такмичења.