Колегијум директора Фонда у ширем саставу одржао је 11. јула  2019. године 66. pедовну сједницу, путем видео линка, на којој је размoтрио и усвојио:

  • Записник са 65. редовне сједнице Колегијума директора Фонда одржане 24.06. 2019. године и преглед реализације закључака донијетих на тoj сједници;

Посебну пажљу Колегијум је посветио питању:

  • Провођења судских пресуда, са дефинисањем улоге руководилаца филијала, начелника Одјељења за рјешавање о правима у првом степену и начелника Одјељења за рјешавање о правима у другом степену, и
  • Радне дисциплине и примјене правила Етичког кодекса запослених у Фонду ПИО Републике Српске, о чему је анализирано извршење у свих шест филијала Фонда и донијето више закључака чије провођење има за циљ унапређење ефикасности, повећање ажурности, као и правилно и примјерено понашање запослених у раду, у циљу задовољства корисника услугама Фонда.

Колегијум директора је упознат и са Информацијом о предузетим активностима филијала на ажурирању Матичне евиденције осигураника и уплатилаца доприноса у оквиру VIII бруто контигента.