SAOPŠTENjE

Fond PIO je iznenađen proizvoljnom i paušalnom ocjenom, te količinom netačnih informacija iznijetih od strane „Pošta Srpske“ po pitanju obavještenja upućenog korisnicima prava... (Dalje...)

Isplata penzije za korisnike koji su penziju primali preko Banke Srpske

Fond PIO Republike Srpske obavještava sve korisnike koji su penziju primali preko Banke Srpske AD Banja Luka, da su obavezni otovriti... (Dalje...)

Uspješno izvršena provjera standarda OHSAS 18001:2007

U Fondu PIO Republike Srpske 23. novembra 2015. godine izvršena je druga nadzorna provjera standarda OHSAS 18001:2007 - sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbjednošću na radu... (Dalje...)

JAVNI POZIV - potvrda o životu

(Dalje...)

Sve više otkrivenih prevara za invalidsku penziju

Broj otkrivenih prevara sa invalidskim penzijama, iz ranijeg perioda, sve više se povećava. Potvrđuje to i najnoviji slučaj četvorice korisnika... (Dalje...)

Kolegijum direktora Fonda PIO - 34. sjednica

Kolegijum direktora Fonda PIO u širem sastavu održao je 34. sjednicu 12.11.2015. godine u Bijeljini... (Dalje...)

Penzija za oktobar

Fond PIO Republike Srpske korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja Republike Srpske 10. novembra 2015. godine počinje isplatu redovnog mjesečnog primanja za oktobar... (Dalje...)

Sastanak direktora Fonda PIO i predstavnika Ministarstva prosvjete i kulture i Univerziteta u Banja Luci i Istočnom Sarajevu

(Dalje...)

Delegacija ambasade SAD-a u radnoj posjeti Fondu PIO

U Fonda PIO Republike Srpske u Banja Luci održan je, 28.10.2015.godine, sastanak direktora Fonda PIO Mladena Milića sa predstavnikom Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini Kristin Singh... (Dalje...)

Sastanak sa Misijom MMF-a

Direktor Fonda PIO Republike Srpske Mladen Milić razgovarao je u Banja Luci, 28.10.2015. godine, sa delegacijom MMF-a u kojoj su bili gospođa Dora Benedek, gospođa Irena Jankulov i gospodin Jan Gočak... (Dalje...)

Arhiva vijesti