Struktura penzija u 2014 - stalno poboljšanje

Sa promjenom broja korisnika prava u Republici Srpskoj struktura penzija konstantno se poboljšava, i u julu 2014. zabilježen je do sada najbolji odnos... (Dalje...)

Upravni odbor FONDA PIO - IX redovna sjednica

Upravni odbor Fonda PIO Republike Srpske (Fond PIO) 20.08.2014. godine, u sjedišti Fonda u Bijeljini, održao je IX redovnu sjednicu... (Dalje...)

Potvrda o redovnom školovanju

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srspke (Fond PIO) obavještava korisnike porodične penzije da u toku avgusta, septembra i oktobra, za školsku 2014/2015 godinu... (Dalje...)

Kolegijum direktora - XXIV sjednica

Kolegijuma direktora Fonda PIO Republike Srpske (Fond PIO) u širem sastavu održao je, 08.08.2014. godine, u sjedištu Fonda PIO Bijeljini, XXIV redovnu sjednicu... (Dalje...)

Penzija za jul 2014

Fond PIO Republike Srpske korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja Republike Srpske 08. avgusta počinje isplatu redovnog mjesečnog primanja za jul ove godine... (Dalje...)

OBAVJEŠTENjE

Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske i JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske raspisali su Javni poziv za korišćenje sredstava po projektu „Prvi posao“... (Dalje...)

Fond PIO - Novčana pomoć za postradale u poplavama

Zaposleni u Fondu PIO Republike Srpske izdvajanjem po 5% od plate za maj i jun 2014. godine pružili su neposrednu pomoć za 18 radnika Fonda... (Dalje...)

Ponovo uspostavljen rad poslovnice Fonda PIO Šamac

Rad poslovnice Fonda PIO u Šamcu, nakon razornih poplava... (Dalje...)

Penzija za jun 2014

Fond PIO Republike Srpske korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja Republike Srpske... (Dalje...)

III sportski susreti radnika uprave Republike Srpske

Treći sportski susreti radnika Sindikata uprave Republike Srpske održani... (Dalje...)