Srećni Vaskršnji praznici!

(Dalje...)

Čestitka za 1. maj

(Dalje...)

Savjetodavni dani - uspješno i uz dobar odziv

Dvodnevni međunarodni svjetodavni dani, od 26-27.aprila 2016. godine, između nosilaca osiguranja u BiH i Srbiji... (Dalje...)

Akcija dobrovoljnog darovanja krvi

Fond je u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Opšte bolnice „Sveti vračevi“ u Bijeljini nedavno organizovao svoju prvu akaciju dobrovoljnog davanja krvi... (Dalje...)

Lažnom dokumentacijom do invalidske penzije

Uz osnovanu sumnju da je pravo na invalidsku penziju ostvareno na nezakonit način, odnosno prevarom na osnovu falsifikovane... (Dalje...)

Penzija za mart

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da isplata redovnog mjesečnog primanja za mart 2016... (Dalje...)

Upravni odbor Fonda PIO - XXII redovna sjednica i Skupština PREF-a

Upravni odbor Fonda PIO Republike Srpske (Fond PIO) održao je, 05.04.2016. godine u Banja Luci, XXII redovnu sjednicu na kojoj je razmatrao i usvojio... (Dalje...)

Savjetodavni dani

Međunarodni savjetodavni dani na kojima će savjetodavci iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranja Republike Srpske, Federalnog zavoda PIO/MIO i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje... (Dalje...)

Kolegijum direktora Fonda PIO - 37. sjednica

Kolegijum direktora Fonda PIO u širem sastavu održao je 37. sjednicu 28.03.2016. godine u Bijeljini, na kojoj je razmatrao i usvojio... (Dalje...)

Obavještenje za potvrdu o životu korisnicima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje sa prebivalištem u RS i Federaciji BiH

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje je s... (Dalje...)

Arhiva vijesti