7. radničke sportske igre zaposlenih u Fondu PIO Republike Srpske održane su, tradicionalno, u ZTC Banja Vrućica od 12-14. maja. U 16 sportskih disciplina (7 muških, 6 ženskih i 3 mješovite ekipe) i druženju učestvovalo je preko 140 radnika iz Filijala i Centralne službe.

Ukupni pobjednik  7. radničkih sportskih igara  je Centralna služba iz Bijeljine sa osvojenih 169 poena, slijedi Filijala Bijeljina 76, PREF 65, Filijala Banja Luka 52, Filijala Doboj 46, Filijala Prijedor 37 i Filijala Istočno Sarajevo sa osvojenih 26 poena.

Takmičari sa najboljim rezultatima ostvarenim na 7. radničkim sportskim igrama kvalifikovali su se za sportske susrete zaposlenih u organima uprave koji se održavaju u junu, pod pokroviteljstvom Sindikata uprave Republike Srpske.

Paralelno sa ovim radničkim igrama održani su i 4. zajednički sportsko-rekreativni susreti zaposlenih u  Fondu zdravstvenog osiguranja i PREF-u.

Poslednjeg  takmičarskog dana organizovano je zabavno veče za preko dvjesto učesnika, koji su se odazvali humanitarnoj akciji kojom prilikom su prikupljena novčana sredstva za pomoć i liječenje našeg radnog kolege Miladina Stevanovića.