Osmi sportski susreti radnika Fonda PIO Republike Srpske i 5. zajednički sportski susreti sa radnicima Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske održani su, od 18-20. maja, u kompleksu ZTC Banja Vrućica. Preko dvjesta učesnika oba fonda nadmetalo se u muškoj i ženskoj konkurenciji u stonom tenisu, kuglanju, plivanju, streljaštvu, pikadu, šahu i basketu, a odigrana je i revijalna utakmica u fudbalu između dva fonda.

Ukupni pobjednik 8. sportskih susreta radnika Fonda PIO Republike Srpske je filijala Banja Luka sa osvojenih 125 bodova, drugo mjesto filijala Prijedor sa 80 bodova, treće mjesto filijala  Istočno Sarajevo, sa 65 bodova, dok su od četvrtog do osmog mjesta plasirane Centralna služba, Penzijski rezervni fond i filijale Doboj, Bijeljina i Trebinje, kojoj je pripala i nagrada za fer-plej.

Najbolje plasirani takmičari u pojedinačnoj i ekipnoj muškoj i ženskoj konkurenciji nadmetaće se na sportskim susretima radnika u javnoj upravi Republike Srpske koje se održava krajem maja i početkom juna.

Bila je ovo prilika da se uz sportska nadmetanja učesnici  i opuste od svakodnevnih radnih obaveza i druže u zaista predivnom ambijentu ljepotice ZTC Banje Vrućice.